Θερινό Σινεμά στο Πάρκο Ναυαρίνου! Τετάρτη 20/7, ώρα 21:00, ‘Blade Runner’ του Ridley Scott

cineparko2016_webUSA | 1982 |  117′ | Έτος 2019. Ο κόσμος πλέον ανήκει στις πολυεθνικές εταιρείες και οι πόλεις έχουν μετατραπεί σε απέραντες βιομηχανικές ζώνες. Πολλοί κάτοικοι της Γης, σε μια προσπάθεια αναζήτησης καλύτερης τύχης, έχουν μεταναστεύσει σε μακρινές διαστημικές αποικίες. Οι επικίνδυνες εργασίες στη Γη αλλά και στις αποικίες, γίνονται από ανδροειδή με ανθρώπινα εξωτερικά χαρακτηριστικά, γνωστά και ως replicants.

H ειδική αστυνομική μονάδα, Blade Runners, έχει αναλαμβάνει την εξουδετέρωση των replicants όταν αυτά γίνονται επικίνδυνα. Ο Deckard είναι ένας Blade Runner που έχει αποσυρθεί αλλά καλείται να επανέλθει στη δράση όταν μια ομάδα από μία εξελιγμένη γενιά replicant, γνωρίζοντας ότι η διάρκεια ζωής τους είναι 4 χρόνια, δραπετεύουν από μια αποικία και έρχονται στο Los Angeles, αναζητώντας τον κατασκευαστή τους για να του ζητήσουν να δώσει παράταση στην ζωή τους.

Όταν ο Deckard έρθει σε επαφή με τα replicants, θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τις αξίες του και τις απόψεις του περί διαχωρισμού ζωντανού και τεχνητού, δημιουργού και δημιουργήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=eogpIG53Cis&feature=youtu.be

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *