Κάλεσμα στήριξης – συμμετοχής στις κινητοποιήσεις για δοθεί τέλος στην ωμή βία της αστυνομίας ενάντια στους κατοίκους των Εξαρχείων

Η  ανοιχτή συνέλευση του Αυτοδιαχειριζόμενου Πάρκου Ναυαρίνου  που έχει κατ’ επανάληψη υποστεί τις συνέπειες της συνεχούς παρουσίας της διμοιρίας των ΜΑΤ δίπλα του εδώ και  5 χρόνια, στηρίζει και καλεί όλους/ες μας να ενισχύσουμε τις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών για να δοθεί τέλος στην ωμή βία της αστυνομίας ενάντια στους κατοίκους των Εξαρχείων.

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απομάκρυνση της κλούβας από τη Χαρ. Τρικούπη. Αν κρίνεται ότι τα ΜΑΤ πρέπει να συνεχίσουν να φυλάνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, να φύγουν και τα δύο από την περιοχή.
  • ΚΑΛΟΥΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στους Δ.Ρ. και Α.Ρ., καθώς και στους κατοίκους που έχουν δεχθεί ανάλογες επιθέσεις, το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στην πλατεία Εξαρχείων και σε πορεία προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.
  • ΚΑΛΟΥΜΕ σε συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους Α.Ρ. και Δ.Ρ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 9.00.

Ας είμαστε όλοι/ες εκεί.

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *